Agjensia Tirana Real Estate, ju fton të regjistroni pronat që keni në SHITJE apo QIRA për të kursyer kohën tuaj dhe për të përfituar sa më shpejt fitimet që prona juaj në të vërtetë i ka. Ky proces kalon në fazat:

- Regjistrim i pronës

- Inspektim dhe fotografim i pronës

- Marketim i prones nga ana e agjensisë

Në momentin kur një klient shpreh interesin për pronën tuaj, agjensia realizon kontratën midis pronarit dhe klientit. Agjensia Tirana Real Estate menaxhon prona të patundeshme më shume së çdo agjensi tjetër. Per një shitje apo dhënie me qira të shpejtë të pronës suaj, bëjeni atë pjesë të menaxhimit dhe marketimit nga agjensia jonë.

Ploteso Formularin per Rregjistrim Prone:

Rregjistro Prone

Full Name(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Nr. Telefonit
Invalid Input

Prona per:(*)
Please specify your position in the company

Kategoria(*)
Please tell us how big is your company.

Hapsira m2
Invalid Input

Dhoma
Invalid Input

Kati
Invalid Input

Banjo
Invalid Input

Pajisur me:

Ngarko Foto
Invalid Input

Ngarko Foto
Invalid Input

Ngarko Foto
Invalid Input

Ngarko Foto
Invalid Input

Ngarko Foto
Invalid Input

Pershkrimi i Prones
Invalid Input

Captcha(*)
Captcha
Invalid Input

  

FaLang translation system by Faboba

 +355 4 4809606 +355 672053361

Rruga Sami Frasheri, Prane selise se LSI, zona Bllok, Tirane.

Email: tiranarealestate@gmail.com; Skype: tirana.real.estate