Idealisht, ju do te keni qiramarresit qe paguan menjehere çdo muaj, kurre nuk u ankua, dhe jetoi ne pronen tuaj per nje kohe te gjate duke ruajtur ate ne gjendje te pacenuar. Por ky ideal rralle ndodh per faktin e thjeshte qe kemi te bejne me qenie njerezore. Ata levizin, semuren, martohen, kane temperamentet dhe nevoja te ndryshme, dhe keshtu me radhe - te cilat mund te ndikojne ne qellimet qe ju keni per pronat tuaja.

Megjithate, ka disa udhezime te pergjithshme qe ju mund te ndiqni ne menyre qe te merrni qiramarresim me te mire te mundshem, ata qe paguajne ne kohe dhe qe rralle ankohen nese nuk ka nje arsye te mire per ta bere kete: Udhezimi 1: Klasifikoni aplikantet juaj!

FaLang translation system by Faboba

 +355 4 4809606 +355 672053361

Rruga Sami Frasheri, Prane selise se LSI, zona Bllok, Tirane.

Email: tiranarealestate@gmail.com; Skype: tirana.real.estate