Ndërtuesit presin që në qendër dhe brenda zonës së Unazës së Madhe çmimet do të jenë në rritje, teksa pohuan se në periferi pritet të ketë ulje. Ndërsa aktorët e agjencive të real estate parashikojnë stabilitet në çmime.

TE SHESESH APO BLESH SHTEPI GJATE FESTAVE TE FUNDVITIT?!

Disa keshila qe duhet te dini…

Tregu i trojeve, sa kushtojnë nga zonat e industrializuara në bregdet.

Ministria e Financave tashmë ka hartuar vendimin për taksën e pronës.

FaLang translation system by Faboba

 +355 4 4809606 +355 672053361

Rruga Sami Frasheri, Prane selise se LSI, zona Bllok, Tirane.

Email: tiranarealestate@gmail.com; Skype: tirana.real.estate