Kostot e jetesës përfshijnë shumë prej gjërave themelore të përditshmërisë, si të ushqyerit, transporti dhe energjia elektrike që shpenzojmë në shtëpi.

Zyrat janë një prej segmenteve më dinamike në tregun e pasurive të paluajtshme në kryeqytet. Sot ka rreth 108 mijë metra katror sipërfaqe të disponueshme zyrash në kryeqytet,

Shërbimi i ri në ZRPP, Gjonaj: “Fast Track” modeli si do t’u shërbejmë qytetarëve 

Një shërbim i ri dhe shumë i shpejtë është vendosur në Zyrën Vendore të regjistrimit të Pasurive të paluajtshme në Tiranë.

Agjentët e pasurive të paluajtshme, të cilët merren kryesisht me segmentin e qirasë, pohojnë për “Monitor” se tregu i qirasë është dinamik dhe ka lëvizje gjithmonë. Ndërsa për çmimet, janë të njëjta me gjashtëmujorin e parë të vitit 2018 dhe nuk parashikojnë që të ketë rritje çmimesh as për vitin 2019.

Nuk presim të ketë të njëjtën ecuri si një vit më parë.

Flet Xheni Jahja, drejtuese e Tirana Real Estate

Si e prisni vitin 2019 në tregun e pasurive të paluajtshme?

FaLang translation system by Faboba

 +355 4 4809606 +355 672053361

Rruga Sami Frasheri, Prane selise se LSI, zona Bllok, Tirane.

Email: tiranarealestate@gmail.com; Skype: tirana.real.estate